Zëvendëspresidenti i CDU/CSU-së Johann Wadephul shprehu keqardhjen që marrëveshja e 5 qershorit nuk është kodifikuar ende, teksa bëri thirrje për miratimin e saj pa asnjë ndryshim.

Mesazhin në “Twitter”, përfaqësuesi i Bundestagut e mbylli me qëndrimin e fortë “Forca Shqipëri”.

“Shpreh keqardhjen që marrëveshja e 5 qershorit nuk është kodifikuar akoma. Aprovimi me konsensusin e partive politike i reformës zgjedhore, pa asnjë ndryshim, si dhe zbatimi i saj është kyç për rrugën e Shqipërisë drejt BE-së. Nxis të gjitha palët, e në veçanti deputetët, ta finalizojnë këtë kriter të rëndësishëm. Forca Shqipëri!”- shkroi Wadephul.

Top Channel