/ATSH/ Shërbimi Meteorologjik Ushtarak bën me dije se sot parashikohet mot i përkeqësuar në të gjithë vendin. Reshjet e shiut do të nisin prej orëve të para pas mesnatës e gjatë gjithë ditës. Intensiteti i reshjeve do të jetë i ulët e përkohësisht mesatar.

Në veriperëndim e bregdet reshjet dhe në formën e shtrëngatave me rrufe të izoluara. Era do të fryjë nga juglindja e jugperëndimi 1 deri 8 m/sek, shoqëruar me valëzimin në dete të forcës 3 ballë.

Temperaturat parashikohen:

QYTETET Temperaturat në °C Sigla
Shkodër 9/19 re shi
Kukës 9/18 re shi
Lezhë 10/17 re shi
Dibër 6/16 re shi
Durrës 10/20 re shi
Tiranë 12/21 re shi
Elbasan 10/20 re shi
Berat 7/19 re shi
Vlorë 12/20 re shi
Korcë 8/15 re shi
Gjirokastër 7/21 re shi
Sarandë 10/21 re shi