Me rastin e “Natës së Bardhë”, është organizuar një koncert online, për të argëtuar të gjithë qytetarët shqiptarë.

Por këtë herë publiku do ta shijojë nga shtëpia koncertin nga këngëtarët e preferuar, si Dafina Zeqiri, Soni Malaj, M. Elvis, Kastro Zizo, West Side Family dhe Stine me hitet e tyre.

Koncerti ka nisur para 20 minutash në orën  18:00 dhe pritet që të zgjasë deri në orën 20:00.

Koncerti mund të ndiqet Live tek RTSH por edhe tek disa faqe të tjera.