Presidentja e kosovës Vjosa Osmani ka dekoruar sot me titullin Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, këngëtaren Dua Lipa.

Me anë të një statusi në Facebook, Osmani u shpreh se r ka falenderuar këngëtaren e famshme për gjithçka që ka bërë dhe po bënë që zëri i Kosovëa të dëgjohet kudo në botë.

Postimi:

Sot, Dua Lipës, i ndava titullin Ambasadore Nderi e Republikës së Kosovës, sepse ajo vazhdon ta nderojë vendin tonë në çdo hap e çdo paraqitje. E falenderova, në emër të të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës për gjithçka që ka bërë dhe po bënë që zëri ynë të dëgjohet kudo në botë.