Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka publikuar një video nga kantieri i rrugës që do të lidhë Tepelenën me Himarën.

Me anë të një postimi në ‘facebook’ Rama shkruan se aksi nga Gusmari në Kuç do të sjellë një ofertë të re për turistët dhe një perspektivë të re për zonën përreth.

“MIRËMËNGJES dhe me kantierin e rrugës së re turistike, prej shumë dekadash e shumëpritur, nga Gusmari në Kuç që së shpejti do të lidhë Tepelenënn me Himarën, duke krijuar një ofertë të re për turistët e njëkohësisht një perspektivë të re për zonën e mrekullueshme malore mes këtyre dy pikave, ju uroj një javë të mbarë,” shkruan Rama.