Vijon përhapja e infeksionit mes bluzave të bardha në spitalin e Elbasanit, ku burimet për Elbasani News konfirmojnë se janë 5 raste të tjera me COVID-19.

5 raste të reja me Covid në Elbasan mes tyre një femije 4 vjeç. I prekur rezulton një mjek në repartin e  neonateve si dhe 3 familjarë të një mjeku nga Elbasani i cili e ushtron detyrën në qytetin e Sarandës. Sipas burimeve për Elbasani News fëmija është anëtarë i familjes së këtij të fundit.

Një ditë më parë edhe 4 infermiere rezultuan pozitive me COVID-19 në maternitetin e Elbasanit duke bërë që reparti i Gjinekologjisë të mbyllet.elbasaninews