Albert Vrapi, koreografi i njohur në qytetin e Elbasanit, ka ndërruar jetë si pasojë e infektimit nga COVID-19.

“I madhi Albert Vrapi u nda nga kjo jete ne 15 11 2020. Duhet ta kujtojmë te qeshur me nota muzike, qe ai I krijonte ne koreografit me te bukura qe te gjith duartrokisnin dhe ngriheshin ne kembe ne Teatrin Skampa Elbasan. Berti eshte ne zemrat tona, qytetit te Elbasanit ju shua nje yll. Ylli i modernizimit, ylli i te bukures, ylli i koreografise. Te percjell ne shtepine tende te fundit me kenget e Michael Jackson. Do i mungojnë shum teatrit koreografit e tua”, shkruan në qytetare në faqen e facebookut “Arkivi historik i Elbasanit”./panorama