Ambasada Shqiptare në Athinë u kërkon ndjesë shtetasve shqiptarë që presin në radhë për të marrë shërbime, ndërsa kërkon të bëhet durim deri në 15 tetor.

“Ora 21:30 – Të dashur bashkëatdhetarë! Ju vuani një ditë, ne jemi të njejtët dhe ju shërbejmë çdo ditë! Siç e shikoni po punojmë me orare të zgjatura që të arrijmë t’ju japim shërbimin që meritoni! Kini besim, nga 15 tetori 2020 çdo gjë do jetë siç e keni shpresuar! Kërkojmë thjesht mirëkuptim nga ata që do vijnë në ditët në vijim dhe të respektoni rregullat dhe oraret orientuese që kemi caktuar”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Shpesh në rrjetet sociale janë publikuar pamje nga ambientet e Ambasadës sonë në Athinë, ku qytetarët qëndrojnë në radhë për të marrë shërbime me orë të tëra.

Newsbomb