Vijojnë ndërtimet për rrugën e Arbërit  Rrugës, një ndër projektet më të mëdha në infrastrukturë.

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka postuar një vdeo nga punimet e urës që po ndërtohen në rrugën e Arbërit.

 

“MIRËMËNGJES me urën tjetër që po merr formë në rrugën Arbërit dhe me pjesë në ndërtim përgjatë kësaj vepre të shumëpritur nga dibranët, po të vyer për krejt Shqipërinë, ju uroj një ditë të mbarë,” shkruan Rama në postimin e tij.