Ajo tha se Qendrës Kombëtare Terapeutike dhe Rehabilituese për Fëmijët, do jetë unike në llojin e saj dhe do përfundojë brenda vitit.

“Vijon puna për rehabilitimin e plotë të Qendrës Kombëtare Terapeutike dhe Rehabilituese për Fëmijët, për të siguruar kushtet dhe standardet më të mira për zhvillimin e fëmijëve me aftësi ndryshe  Një qendër unike e këtij lloji në vend, me staf të dedikuar, e cila do të jetë gati brenda vitit”, tha Manastirliu.