ATSH/ – Presidenti i Republikës, i ka uruar sot 70-vjetorin e lindjes komedianit dhe artistit të shquar, Zef Deda, të cilin e ka cilësuar si “Charlie Chaplini” shqiptar.

“Urimet më të përzemërta me rastin e 70-vjetorit të lindjes “Charlie Chaplinit” shqiptar, komedianit dhe artistit tonë të shquar, Zef Deda”, është shprehur Meta.

“Jetë të gjatë Mjeshtër, me shëndet të plotë dhe përherë me humorin fin shkodran pranë spektatorit!”, ka theksuar ai.

Faleminderit për çdo emocion dhe buzëqeshje që na ke dhuruar! “Dita e mirë shifet nadje, E ti ke le bash n’ditë t’qejfit!””, ka thënë Meta.

/gj.mima/ /a.g/