ATSH – I. Vata/- Tirana International Airport njoftoi sot se do të ketë 34 fluturime të konfirmuara për datën 30 gusht 2020. ⠀⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Diel janë:

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Albawings – Tiranë – Milano dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim

Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Gatëick dhe kthim

LOT – Katoëice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

“Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.Lejohen të udhëtojnë, rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta”, njofton Tirana International Airport⠀⠀

/j.p/