TIRANË, 1 gusht /ATSH/-Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” Tiranë, konfirmon 38 fluturime për datën 02.08.2020.
Sipas njoftimit të Tirana International Airport, fluturimet e konfirmuara për ditën e dielë janë:⠀
Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Albawings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Eurowings – Tiranë – Keln dhe kthim
Albawings – Tiranë- Venecia dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim
Albawings – Tiranë – Perugia dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim
LOT – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Jonika – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stansted dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
LOT – Gdansk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
LUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
TIA, sjellë në vëmendje të pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës.
Maskat janë të detyrueshme. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin  Europian dhe nënshtetasit EU, njofton TIA. e.xh/