Eshte mbyllur me sukses kampionati i grupmoshes U-15 ne Zonen e Elbasanit, ku ne fund fituese u shpall skuadra e AF Elbasanit. Ne nje kampionat te forte dhe te rivalizuar deri ne ndeshjen e fundit, me elbasanasit qe u kurorezuan kampione pikerisht ne ndeshjen direkte ndaj ekipit te Turbines, e cila gjithashtu ishte nje rivale e denje kete sezon. Ne fund te ediconit, Kryetari i Shoqates Rajonale te Futbollit ne Elbasan, Ilirjan File, teksa pergezoi fituesit dhe gjithe ekipet pjesemarrese, i akordoi AF Elbasanit trofeun e kampiones. Vlen te theksohet se djemte kane treguar nje shpirt te larte gare dhe pasion per lojen e bukur te futbollit.