Bashkëshortja e Nick Cordero, Amanda Kloots ka zbuluar se aktroi është ende në gjendje të rëndë pas betejës më koronavirus.

Ylli i Broadway 41 vjeçar, ka qëndruar në spital me muaj dhe ai aktualisht ka një infeksion të mushkërive që ka bërë që shëndeti i tij të përkeqësohet.

“Nick është më mirë se dje. Ai akoma është shumë i sëmurë dhe ende po lufton me sëmundjen”, ka shkruar Amanda në Instagram, “Ata gjithashtu pastruan mushkëritë e tij për të ndihmuar në luftimin e infeksionit”, tha ajo.

Nick tani është negativ për koronavirusin, por ai është akoma në një betejë për shëndetin e tij. Ajo tha, “Ajo që ai është dhe është marrë me të është dështimi nga virusi nga virusi dhe nga infeksionet që lindin nga të qenit në ICU për aq kohë sa ai ka. Ju lutemi mbajini lutjet tuaja të vijnë! “.

Më herët këtë muaj, Amanda njoftoi se Nick u zgjua nga koma pas disa javësh.