Perdorimi i kohes te mbyllur me ore te tera ne shtepi eshte nje sfide e ketyre diteve.

Me fat jane ata qe po shfrytezojne krijimtarine e tyre.

Paola Kafa studion skulpture ne klasen e 10 te shkolles artistike Onufri ne Elbasan.

Duket se karantina asaj i ka sherbyer me se miri.

Por sigurisht asgje nuk krahasohet me shkollen dhe mundesite e saj. Edhe per lendet artistike kjo periudhe ka pasur humbje.

Te kalosh kohe karantine ne boten e nje artisti me penel e telajo eshte ideale dhe duket se po shfrytezohet maksimalisht.

Elbasaninews.tv