Pas largimit të të moshuarve bashkia e Elbasanit ka bërë dezinfektimin e të gjitha hapsirave publike në qytet.

Pasi gjyshërit ikën në shtëpi, i pastruam dhe i dezinfektuam hapësirat publike.
Janë gati për vogëlushët nesër

Elbasaninews.tv