Një pjesë e bizneseve të cilët janë lejuar të hapin aktivitetet e tyre kanë ngritur qepenat për herë të parë pas më shumë se një muaji të mbyllur. Edhe pse pesimist për rikthimin në punë ata kanë vijuar sot të qëndrojnëë në pritje të klientëve, të cilët janë gjithnjë e më të paktë.

Përsa i përket pagës së luftës ata thonë që kanë aplikuar, por shuma është e paprfillshme dhe nuk i mbulon dot shpenzimet që kanë.

Ndërsa qytetarët nga ana e tyre shprehen se është e nevojshme që një pjesë e aktiviteteve të happen, pasi kanë dhe nevoja të tjera veç ushqimit. Pavarësisht se qeveria lejoi një pjesë të bizneseve të hapen serisht nga vetë këta të fundit ka ende paqartësi nëse duhet të qndrojn të hapura apo jo .

Elbasaninews.tv