Një video aspak e zakontë është bërë virale në Britani pasi duken momentet sesi nusja pasi ka përfunduar dasma, përleshet keq me një person.

 

Pamjet tregojnë tregojnë nusen, ende me fustanin dhe vellon e saj, duke luftuar në bar me një person tjetër pas ceremonisë

‘Lufta’ duket se ka shpërthyer pas ceremonisë ndërkohë që dasmorët i mëshojnë idesë se nusja ishte e dehur.

“Thirrni policinë”, janë këto fjalët që të ftuarit kanë nxjerrë nga goja të habitur e shokuar.