Kryeministri Edi Rama deklaron se “nëse numrat do të lëvizin në drejtimin e gabuar, ne do përdorim frenat e emergjencës që do të jenë gati në çdo moment”.

Rama sjell shembullin e Austrisë, që sipas tij, “ka një plan hapjeje të ngjashëm me tonin”.

“Austria ka një plan hapjeje të ngjashëm me tonin dhe më të avancuar në kohë me rreth 10 ditë. Ja çfarë ka shkruar para pak minutash në Twitter kancelari austriak: “Qasja jonë në muajt e ardhshëm do të jetë e qartë: Aq liri sa të jetë e mundur, aq shtrëngime sa të jetë e nevojshme. Nëse numrat do të lëvizin në drejtimin e gabuar, ne do përdorim frenat e emergjencës që do të jenë gati në çdo moment”. FIKS”, shprehet Kryeministri Rama. /atsh