Tamponët e marrë nga ISHP Elbasan gjatë ditës së djeshme kanë rezultuar negativë.

Nga kjo drejtori janë marrë 25 tamponë gjatë ditës së djeshme dhe të gjithë kanë rezultuar negative.Ndërkohë që gjatë ditës së sotme janë marrë 17 teste në persona të dyshuar dhe përgjigjet priten në orëve në vijim

Edhe pse vijojnë testimet Elbasani mbetet në shifrat e 18 personave të konfirmuar me Coronavirus, me situatën që duket e qëndrueshme.

Ndërkohë, janë ndëshkuar 40 këmbësorë që kanë thyer rregullat e lëvizjes.

Elbasaninews.tv