Covid 19 prek edhe median. Gazetarët të vendosur prej fillimit të pandemisë në terren nuk kanë mundur ti shpëtojnë virusit.

Drejtoresha e ISHP, Albana Fico, konfirmoi rastin e parë të një gazetari të infektuar me Covid-19.

Ajo nuk dha detaje mbi identitetin e tij, por nënvizoi se është në gjendje të mirë shëndetësore.

“Kemi një rast që po monitorohet. Është në gjendje të mirë, i vetëzoluar dhe po monitorohet nga mjeku i familjes”.

/Ora News.tv/