Gjatë 24 orëve të fundit Instituti i Shëndetit Publik Elbasan ka bërë disa ritestime në persona të cilët kanë rezultuar negativ edhe në testin e parë.

Gjatë përditësimit të tij, ISHP konfiromon së në qarkun e Elbasanit nga 20 të prekur tashmë e kanë mundur këtë sëmundje 19 dhe aktiv vijon vetëm rasti i 50 vjeçarit në fshatin Mengël…

Elbasaninews.tv