Drejtoria rajonale e ASHK ELBASAN, që prej urdhërit të qeverisë nisi punën në shërbim të qytetarëve për të kryer procedurat e nevojshme në varësi të kësaj drejtorie. Drejtori i ASHK ELBASAN, Klevis Xhoxhi, bën me dije se qytetarët e Qarkut Elbasan që gjejnë emrin ne listën emërore, njoftohen se me Vendim të Këshillit të Ministrave ju eshte miratuar kalimi i te drejtes se pronesise mbi parcelen ndertimore te objekteve te legalizuara per Qarkun e Elbasanit.

Z.Xhoxhi shprehet se këta qytetarë që e gjejnë emrin në listën e publikuar në faqen zyrtare të ASHK Elbasan të nxitojnë te paguajnë menjehere faturat e parceles ndertimore (truallit) dhe te aplikoni online ne portalin unik e-albania nga kompjuteri, laptopi apo smartfoni juaj, per t’u pajisur me certifikaten e pronesise se truallit te perfituar me VKM, nga Drejtoria e Kadastres Elbasan.

Elbasaninews.tv