Prej 48 oresh në qarkun e Elbasanit Instituti i shëndetit publik nuk ka marrë asnjë tampon në persona si të dyshuar me Covid-19.

Aktualisht betejën me këtë sëmundje nga 18 të infektuar në bashkinë e Elbasanit e kanë fituar 16 prej tyre .Aktualisht janë duke luftuar me sëmundjen vetëm çifti i bashkëshortëve të konfirmuar ne lagjen 5 Maji me koronavirus.

Nga ana tjetër vijojnë gjobat ndaj këmbësorëve të cilët kanë lëvizur pa autorizimin përkatës dhe nuk kanë respektuiar fashën e orarit ku gjatë 24 orëve të fundit janë ndëshkuar 7 këmbësorë.

Elbasaninews.tv