Kete mbremje eshte konfirmuar zyrtarisht se Elbasani tashme eshte qytet i paster persa i perket te prekurve nga Covid-19.

Dy te infektuarit e fundit kane rezultuar negative edhe ne testin e dyte dhe tanime jane sheruar nga kjo semundje.

Ne total ne Elbasan u preken 20 persona nga Coronavirus.

Elbasaninews.tv