Gjatë 24 orëve të fundit Instituti i Shëndetit Publik në Elbasan ka marrë 11 tamponë të rinj në persona të dyshuar me Covid-19 dhe të gjithë kanë rezultuar negativë.

Një prej mostrave ka qenë ritestim i një personi, i cili ka rezultuar negativ në tamponin e parë dhe është rikonfirmuar negativ edhe në të dytin.

Po ashtu gjatë 24 orëve të funfit janë ndëshkuar 36 këmbësore nga drejtoria vendore e policisë së Elbasanit për shkak se nuk kanë respektuar fashën e orarit dhe nuk kanë lëvizur me autorizim.

Elbasaninews.tv