Drejtoria Vendore e Kujdesit Shëndetësor Parësor në Elbasan bën më dije se gjatë 48 orëve të fundit nuk ka marrë asnjë tampon të ri në persona të dyshuar si të prekur nga Covid-19.

Aktualisht në Bashkinë e Elbasanit vijon aktiv vetëm një rast me koronavirus dhe ai ndodhet në fshatin Mengël.

Vijon..

Elbasaninews.tv