Gjatë 24 orëve të fundit ISHP Elbasan ka marrë tamponët e 11 personave të dyshuar me Covid-19, të cilët kanë rezultuar negativë.

Nga 18 personat e prekur në total, janë shëruar 15 dhe vetëm 3 janë aktivë.

Ndërkohë, vazhdojnë gjobat për këmbësorët që thyejnë rregullat e lëvizjes.

Elbasaninews.tv