Prej afro një muaj në Qarkun e Elbasanit nuk është shënuar asnjë rast i ri me Covid-19.

Pavarësisht se drejtoria e kujdesit shëndetësor vendor ka vijuar testimet në terren, rezultatet kanë qenë negative dhe tashmë i gjithë qarku vijon i pastër nga Koronavirus.