Pas një periudhe relativisht të gjatë për shkak të izolimit nga pandemia, më në fund rikthehet edhe futbolli për grupmoshat e kombëtares të qarkut Elbasan.

Të pyetur në një intervist nga ne, 13 vjeçarët të seleksionuar shprehen të kënaqur që janë pjesë e përfaqësues.  Optimistë dhe besimplotë në rrugën e gjatë që kanë zgjedhur të vazhdojnë, ata shpresojnë që të ndjekin udhën e idhujve të tyre dhe që një ditë ta shohin veten në kombëtaren e madhe.

E veçanta për këta fëmijë në seancën stërvitore ishte prania në këto ambjente e legjendës së futbollit Elbasanas dhe atij Shiqpëtar, Mihal Gjika. I cili vlerëson kë nismë të federatës së futbollit si një mënyrë për t’i evidentuar talentet që në moshë të vogël.

Nino Mejdani.