Kryeministri Edi Rama duke folur për ndryshimet kushtetuese që priten të votohen në Kuvend në 30 korrik, tha se me apo pëlqimin e opozitës jashtë ato do kalojnë.

“Nuk jemi në dispozicion të Metës po të popullit. Ne jemi zgjedhur të udhëheqim dhe jo të merremi me të tjerët, dhe ja pse ne në 30 korrik duan apo s’duan ata ne do i votojmë ndryshimet që kemi folur. Asgjë s’kanë për të fituar ata jashtë në këtë rrugë që kanë nisur.

Ata që thonë se 30 korriku cënon 5 qershorin nuk dinë ca flasin. Marrëveshja e 5 qershorit ka thelb etj etj dhe ato nuk preken, ato do zbatohen siç kanë rënë dakord, e përsëris apeli për PD dhe ata të tjerët jashtë të mos lodhen duke e kundërshtuar. Është kry po ju them , mos u lodhni!

Ne udhëheqim dhe kjo na sjell në situata konflikti që nuk janë zgjedhja jonë, unë kam kërkuar ta takoj Bashën , s’kam refuzuar, ata po. Tani peng qeverinë tonë se merr dot askush, në asnjë gjuhe të botës. Po ju them atyre që e shohin këtë ndryshim tonin në raport me Metën nuk është kështu”, tha Rama.

Top Channel