Nën moton “Vazhdoni të bëni mirë, një ditë do të të kthehet dhjetëfish në menyra që as nuk e pret” Adi dhe Eriona përqafuan nismën “Familja për Familjen” të ndërmarrë nga bashkia e Elbasanit. Mesazhi është i qartë, kur bëhemi të gjithë bashkë, mund t’ia dalim.

Sot kur nevoja është më e madhe është detyrë patriotike për t’ju gjendur familjeve në pamundësi, bashkia Elbasan inicioi nismën humanitare “Familja për Familjen” ku çdo kush mund të ndihmojë me pako ushqimore fqinjin e tij ose këdo që është në nevojë.

Elbasanasit e kanë treguar përherë qytetarinë dhe zemërgjërësinë e tyre, ashtu si edhe shpirtin fisnik.

Elbasaninews.tv

https://www.youtube.com/watch?v=B8laSP3Cppc