Tourists walk at Kalverstraat, a shopping street in Amsterdam on July 25, 2020 as the municipality has stricter supervision over the weekend and one-way traffic was set up for pedestrians on a certain section of the street due to the increasing number of infections caused by the novel coronavirus (COVID-19). (Photo by Olaf KRAAK / ANP / AFP) / Netherlands OUT (Photo by OLAF KRAAK/ANP/AFP via Getty Images)

Holanda njoftoi sot se po lëshon paralajmërime të reja në lidhje me COVID-19 për personat që udhëtojnë drejt Spanjës, Francës dhe Belgjikës.

“Autoritetet holandeze po këshillonin publikun të mos udhëtojë në vende të tilla, si Parisi, rajoni përreth Marsejës, Brukseli, Ibiza dhe Majorka”, raportoi agjencia e lajmeve ANP.

Personat që udhëtojnë për në Holandë nga këto tre vende do të duhet t’i nënshtrohen një karantine dyjavore në shtëpi”, shtoi ANP. Paralajmërimet e reja të udhëtimit do të hyjnë në fuqi në mesnatë dhe janë përgjigje ndaj shtimit të numrit të rasteve me COVID-19 në këto vende.

Top Channel