Bëhet fjalë për hijeshinë mezi të dukshme që i bën zonjat franceze tërheqëse. Por gjithashtu, gratë franceze mendojnë se është sjellje e keqe të kalojnë shumë kohë para pasqyrës, ato vlerësojnë një pamje paksa të çrregullt dhe i lejojnë vetes të kenë manikyr të vjetër.

Bright Side zbulon disa veshje ose kombinime që preferojnë vajzat dhe gratë franceze, të cilat mund t’i shihni në foto galerinë më poshtë.

FOTO GALERI
7/14

Vendosin orë meshkujsh, në vend të një ore elegante femërore

Top Channel