Vec qytetarëve të thjeshtë, të rinjve në elbasanas dhe deputetëve, edhe artistët i janë bashkuar së fundmi nismës së bashkisë së Elbasanit, “Familja për Familjen”, siç është arstiu i Kastriot Tushës.

Artisti elbasanas është shprehur se në këtë kohë pandemie të gjithë i janë rikthyer solidaritetit dhe se një ndjeshmëri e tillë duhet treguar në çdo kohë.

Vetëm duke u bërë të gjithë bashkë mund të ja dalim më lehtë, për këtë arsye tenori Tusha nuk nguron t’u bëjë një thirrje qytetarëve për t’iu bashkuar nismës së bashkisë së Elbasanit.

Elbasaninews.tv