Besimtarët myslimanë fillojnë nesër agjërimin e muajit të shenjtë të Ramazanit. 🕋
Tridhjetë ditë sakrificë dhe lutje që jeta e të gjithëve të bëhet më e mirë. Megjithëse institucionet e kultit do të qëndrojnë të mbylluara zemërgjerësia do të kalojë nga një familje në tjetrën dhe bujaria nga tryeza në tryezë.🇦🇱🕌
Agjërim të pranuar!🤲