Gjatë 24 orëve të fundit Instituti i Shëndetit Publik ka marrë 15 tampone të cilët kanë rrezultuar të gjithë negativë.

Elbasani vijon me dy rastet e fundit të konfirmuar pozitivë në shifrat e 20 të të prekurve nga koronavirus.

Gjatë përditësimit të saj Ministria e Shëndetësisë bëri me dije së në bashkinë e Elbasanit nga 20 të prekur 17 prej tyre e kanë mundur tashmë COVID-19.

Janë duke luftuar me koronavitus vetëm 3 pacientë ,dy në lagjen 5 Maji dhe një në fshatin Mengël të njësisë administrative Labinot Fushë.

Elbasaninews.tv