Gjatë 24 orëve të  fundit Ishp Elbasan ka marrë tamponët e 27 personave kryesisht te rrethit familjarë të dy rasteve të konfirmuar dje përkatësisht të 50-vjeçarit në fshatin Mengël dhe të 84 vjeçarit në lagjen 5 Maji.

Nga pergjigjet rezulton se asnjëri prej të testuarve nuk eshte prekur nga Covid-19. Të gjithë tamponet janë negative.

Elbasaninews.tv