Librazhdi e Prrenjasi jane dy bashki te gjelbra ne qarkun e Elbasanit. Prej kesaj te hene levizja ketu eshte lehtesuar, por me disa rregulla te percaktuara. Rregulla të cilat duket se nuk jane kuptuar ose nuk jane zbatuar si duhet.

Ngado sheh grumbullime me me shume se dy persona, ndersa pensionistet kane kaluar orarin e tyre te perckttuar 8 e 30.

Nderkohe rregullat jane te percaktuara per levizjen ne qytet, jashte qytetit ndalimet jane me strikte.

Banoret e Librazhdit dhe Prrenjasit mund te levizin lirisht deri ne oren 17:30 e deri ne Pogradec, edhe kjo nje bashki e gjelber.

Por nuk mund te shkojne ne Elbasan apo Tirane. Ne kufirin mes dy qyteteve eshte vendosur postblloku i policise i cili kontrollon per respektimin e ketij rregulli.

Elbasaninews.tv