Një person ka mbërritur i plagosur në spitalin rajonal të Shkodrës por aktualisht paraqitet jashtë rrezikut për jetën.

Ende nuk dihet se ku ka ndodhur ngjarja por dyshohet të ketë ndodhur në fshatrat në kufi mes bashkisë se Vaut të Dejës dhe asaj të Lezhës.

Personi është paraqitur fillimisht në qendrën shëndetësore të Laçit të Vau Dejës e më pas është transportuar në spital. I plagosuri është rreth 40 vjeç nga Lezha.