Moti i keq dhe reshjet e dëborës që kanë përfshirë të gjithë vendin tonë kanë detyruar Federatën Shqiptare të Futbollit të shtyjë të gjithë ndeshjet e parashikuara gjatë javës deri të shtunën e ardhshme.

Infrastruktura sportive nuk e ka përballuar dot situatën e krijuar dhe pas diskutimeve me drejtuesit e klubeve FSHF mori këtë vendim. Në axhendën e FSHF-së, përveç ndeshjeve të fundjavës ishte parashikuar që të luhej edhe të mërkurën. Këto ndeshje do të rikuperohen në një datë tjetër kur Sektori i Garave ta shohi të arsyeshme.