Rikthimi i seancave plenare dhe grumbullimi i deputetëve në Kuvend ka lindur nevojën e domosdoshme për respektim të masave Covid-19 dhe shtim të kujdesit.

Ditën e sotme, të pranishmit janë shfaqur me maska dhe doreza.

Teksa mbarë globi po përballet me pandeminë e shkaktuar nga koronavirusi i ri, bëhet thirrje sistematikisht për respektim të kushteve të higjienës, distancim social dhe zbatim të masave shtrënguese.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel