Tre foshnja kanë ardhur në jetë mëngjesin e sotëm në Maternitetin Koço Gliozheni.

Mjekja gjinekologje Anika Dokle ndan pamjet kur trinjakët kanë ardhur në jetë pak minuta më parë dhe thotë se ato janë gëzim jo vetëm i prindërve por dhe i stafit mjekësor.

“Sapo… Lindjet trinjake janë gëzim jo vetëm i prindërve, por edhe i yni”, shkruan mjekja dhe ndan videon e mëposhtme.

Sapo…Lindjet trinjake janë gëzim jo vetëm i prindërve, por edhe i yni!! ❤❤❤

Gepostet von Anika N. Dokle am Mittwoch, 9. September 2020