Një sipërfaqe e madhe me pisha është përfshirë nga flakët në Seman të Fierit.

Forcat zjarrfikëse ndodhen në vendngjarje, por terreni i vështirë pengon punën e tyre për shuarjen e flakëve.

Flakët vazhdojnë të përhapen me shpejtësi, të favorizuara nga era dhe temperaturat e larta.

Vijon…