ATSH/ -Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme i ka kërkuar Kuvendit t’i mundësojë të bëjë ndryshimin dhe tejkalimin e përkohshëm të rregullave fiskale të deficitit si dhe kufizimit të bilancit bankar të përdorshëm.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami në arsyetimin e saj tha se kjo është e nevojshme për plotësimin e pakos emergjente./KosovaPress//e.m/ /a.a/