Kryeministri Rama thotë se në 5 vitet e fundit biznesi i madh në Shqipëri ka paguar 3 herë më shumë taksa.

“Mirëmëngjes, dhe me këtë të dhënë krahasuese, e cila tregon fare qartë se “oligarkët” kanë paguar 3 herë më shumë taksa në 5 vjet, se sa në të gjitha vitet e qeverisjes së atyre që shpifin e shpifin që diçka të mbetet, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama, ndërsa m tej thekson se në vendin tonë s’ka oligarki dhe asnjë këmbë oligarku.

“Termi “oligark” në Shqipëri s’ka asnjë lidhje, sepse në Shqipëri nuk ka asnjë lloj oligarkie dhe këmbë oligarku, kështu që kush e përdor ose manipulon publikon ose thjesht e përdor siç përdorej dikur fjala “kulak”, por pa lidhje”, përmbyll kryeministri.

120490858_10158194602456523_5475566111834270233_n_copy.jpg