Covid 19 ka sjelle ndryshim rrenjesor ne sistemin shendetesor. Tashme perqendrimi me i madh eshte rreth pandemise, por si ka ndryshuar trajtimi i semundjeve te tjera.

Mjeku neurolog Bujar Cakani thote se sherbimi jepet i njejte por jane shtuar problemet e ankthit dhe panikut.

Problemet neurologjike prekin kryesisht moshen e trete. Por duket se ka nje ane pozitive. Ne kohen e pandemise nuk ka shtim te raste.

Mjek Pjesa me e madhe e konsultave dhe keshillave mjeket i kane dhene permes telefonit apo online. Rastet e renda qe kane kerkuar hospitalizim jane perballur me veshtiresine e moslejimit te familjareve ne ambientet e spitalit.

Elbasaninews.tv