Edhe kryetari i grupit parlamentar te PS Taulant Balla ka uruar besimtarët Orthodoks me rastin e Pashkëve.

Postimi i plote:

Pashkë të mbarë?!

Drita e Pashkës të na ndriçojë rrugën në këto ditë të vështira që po kalon mbarë njerëzimi, të na ndriçojë mendjet, të na hapë zemrat për më shumë besim e më shumë falje.

Të bëhemi më të mirë, të ndihmojmë më shumë ata që kanë nevojë, të falim më shumë dashuri dhe të dalim më të mirë e me ballin lart nga kjo sfidë.

Me shumë dashuri,

Familja Balla

Elbasaninews.tv