Presidenti amerikan Donald Trump ka lënë sot spitalin pasi gjendja e tij shëndetësore u përmirësua ndjeshëm.

Trump është fshaqur me maskë në autokolonën presidenciale, teksa ka përshëndetur disa qindra qytetarë që ishin grumbulluar për të treguar mbështetjen ndaj tij.

Doktorët u shprehën se Trump pati ulje të menjëhershme të nivelit të oksigjenit dy ditë më parë, por gjendja e tij tashmë është stablizuar dhe mund të kthehet në Shtëpinë e Bardhë. Newsbomb